Κίνδυνοι υγείας από την απώλεια βάρους μέσω προϊόντων αδυνατίσματος

Στην παρούσα πτυχιακή μελέτη αρχικά έγινε αναφορά στην παχυσαρκία, στα διαγνωστικά της κριτήρια, στα επιδημιολογικά στοιχεία, στις αιτίες της, καθώς και στις επιπλοκές που δημιουργεί στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και στους ορθούς τρόπους αντιμετώπισής της.




Kalafatidou, Sevasti, and Σεβαστή Καλαφατίδου. "Κίνδυνοι υγείας από την απώλεια βάρους μέσω προϊόντων αδυνατίσματος." (2012).



Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το θέμα των προϊόντων αδυνατίσματος καθώς αποτελεί έναν από τους ανορθόδοξους τρόπους απώλειας βάρους, αναλύσαμε τους λόγους που καταφεύγουν οι περισσότεροι υπέρβαροι στα προϊόντα αυτά, τον τρόπο δράσης τους, καθώς και τις κατηγορίες τους, τονίσθηκαν οι παρενέργειες και τα προβλήματα που δημιουργούν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Eco Supplements: Eco Slim ™ – Kαινοτομία στο φυσιολογικό αδυνάτισμα.

Επίσης έγινε αναφορά σημαντικών κλινικών περιστατικών από τη χρήση τους και την κατάληξη την οποία είχαν οι χρήστες τους. Ακόμη, τονίσθηκαν οι ψυχολογικές επιπτώσεις από την αποτυχημένη χρήση και την επαναπρόσληψη βάρους. Έπειτα αναφέρθηκαν τα σημεία διακίνησης των προϊόντων αυτών και τέλος οι τρόποι προστασίας των καταναλωτών που έρχονται αντιμέτωποι με τις αρνητικές συνέπειες των προϊόντων, καθώς τονίστηκε και η σημασία του επιστήμονα της διατροφής και διαιτολογίας.


Kalafatidou, Sevasti, and Σεβαστή Καλαφατίδου. "Κίνδυνοι υγείας από την απώλεια βάρους μέσω προϊόντων αδυνατίσματος." (2012).



Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)



Related post "σταγόνες αδυνατίσματος Eco Slim ™".

Leave a Reply